Team
Offices
Projects
News
Private access
 

 
PROJECTS
/// List of projects >>
 
+ Natural and Urban Public Spaces
  NATURAL AND URBAN PUBLIC SPACES
+ Generalitat Square >>
Search
Project:
Plaza de la Generalitat
05/02/2003
Alzira, Valencia (Spain)
Client:
Promotor Privado
Generalitat Square
In the square of the Gerenalitat of Alzira, we design a car park and a public square in the centre of the new development of the city of Alzira. The idea of the development of the square is to increase recreation zones, as there are just a few of them in this area of the town and resting and playing zones for children. Leisure areas are arranged under the moving pergola that shifts its arms to the left and right all the time.
:: castellano :: english :: français ® Giner Arquitectos. Todos los derechos reservados. Aviso legal. Política de privacidad.